srijeda, 9. kolovoza 2023.

O meni

 


Na početku ove priče željela bih Vam se prvo predstaviti, reći nešto o sebi i kako je u biti do ove priče i došlo, ok, možda će biti malo više od par riječi, ali nadam se da će Vas zanimati i da budete uzeli par minuta i pročitati do kraja.

Moje ime je Martina Marić i živim u Lipiku sa suprugom.

Moja ljubav prema hrani traje oduvijek, mogla bi reći na žalost, i to do prije godinu i par mjeseci jer me dovela do viška kilograma, zdravstvenih problema i ne lijepih situacija u životu, ali se to unatrag ove godine promijenilo.

Rekla bi da sam uzela stvar u svoje ruke uz pomoć dvije divne osobe u svom životu, Maje i Josipa i tu moja ljubav prema hrani i pripremi iste kreće u nekom drugom smjeru.

U travnju 2022. godine na nagovor Maje odlazim na prvi Josipov trening. U tom trenutku sam imala osjećaj da oboje imaju nešto protiv mene i da me se na vrlo okrutan način žele riješiti, ali dan po dan, trening po trening došla sam do ovog danas, volim treninge, volim i dalje i Maju i Josipa, a znam da i oni mene, i vjerujte, nisu me se htjeli riješiti…

I tu kreće moja ljubav prema hrani, pripremanju iste, istraživanju novih okusa, novih kombinacija, ali na malo drugačiji način nego prije.

Dala sam priliku novim namirnicama i novoj sebi.

Danas mi je hrana izazov i kroz te izazove potruditi ću se da vam približim,  vjerujem i većini od Vas malo drugačije okuse, u zdravijim oblicima. Sigurna sam da će se bar dio Vas pronaći u njima, pogotovo kada budete vidjeli koliko su u stvari jednostavni za pripremu i koliko brzo mogu biti gotovi, da ne morate provesti sate u pripremanju.

Slastice s kojima Vas budem upoznavala, pratile su i moj transformacijski put koji nije uvijek bio lagan, ali sam i uz njih uspjela izgubiti preko 45 kg i voljela bih potaknuti nekoga od Vas da krene istim putem.

Martina

Nema komentara:

Objavi komentar

    Č OKOLADNI TART S JAGODAMA     Podloga: ©        180 g badema ©        140 g datulja ©        1 žlica kakaa ©        2-3...