nedjelja, 3. rujna 2023.

 

Sirovi brownie

 


Priprema je stvarno jednostavna i brownie je gotov za pola sata a okus je savršen. Možda Vam se na prvu ponekada čine sastojci malo neobični ali kada krenete u izradu, vidjeti ćete da su sastojci dostupni posvuda u trgovinama.

 

 

Podloga:

©       250 g orašida

©       20 datulja

©       75 ml javorovog sirupa

©       70 g kokosovog brašna

©       Prstohvat soli

©       75 g kakaa

Sve sastojke ubaciti u blender i izmiješati. Koristila sam pola bademe i pola orahe, a možete kombinirati i sa lješnjacima, brazilskim oraščićima… Rasporediti po kalupu veličine 28 x 15 i ostaviti tridesetak minuta u hladnjaku.

 

Čokoladni preljev:

©       100 g kokosovog ulja

©       60 g kakaa

©       75 g javorovog sirupa

©       2 žlice bademovog maslaca

 

Otopiti kokosovo ulje i ostaviti da se malo prohladi, žlicom umiješati sve ostale sastojke i rasporediti preko podloge.

Badeomov maslac kupujem u DM-u, a isti možete zamijeniti i sa kikiriki maslacem.

Posipala sam sjeckanim bundevim sjemenkama i goji bobicama!

Ostaviti u hladnjaku 2-3 sata da se čokoladni preljev stegne i igrajte se sa oblicima izrezivanja!

Uživajte i javite utiske nakon ispobavanja 😊

 


Nema komentara:

Objavi komentar