Sirovi brownie
Priprema je stvarno jednostavna i brownie je gotov za
pola sata a okus je savršen. Možda Vam se na prvu ponekada čine sastojci malo neobični ali kada
krenete u izradu, vidjeti ćete da su
sastojci dostupni posvuda u trgovinama.
Podloga:
©
250 g orašida
©
20 datulja
©
75 ml javorovog sirupa
©
70 g kokosovog brašna
©
Prstohvat soli
©
75 g kakaa
Sve sastojke
ubaciti u blender i izmiješati. Koristila sam pola bademe i pola orahe, a možete
kombinirati i sa lješnjacima, brazilskim oraščićima… Rasporediti po kalupu veličine 28 x 15 i
ostaviti tridesetak minuta u hladnjaku.
Čokoladni preljev:
©
100 g kokosovog ulja
©
60 g kakaa
©
75 g javorovog sirupa
©
2 žlice bademovog maslaca
Otopiti kokosovo
ulje i ostaviti da se malo prohladi, žlicom umiješati sve ostale sastojke i
rasporediti preko podloge.
Badeomov maslac kupujem
u DM-u, a isti možete zamijeniti i sa kikiriki maslacem.
Posipala sam
sjeckanim bundevim sjemenkama i goji bobicama!
Ostaviti u
hladnjaku 2-3 sata da se čokoladni preljev
stegne i igrajte se sa oblicima izrezivanja!
Uživajte i javite
utiske nakon ispobavanja 😊
Nema komentara:
Objavi komentar